הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחתוך 3 בצלים לקוביות גדולות, להניח בקערה.
לשטוף את הפטרוזיליה ולקצוץ, להוסיף לבצל ביחד עם הביצים.
לטחון בצל, פטרוזיליה, וביצים בבלנדר ידני .
בקערה גדולה לערבב הודו טחון, בשר טחון, ואת התערובת שהתקבלה.
להוסיף פירורי לחם, ראס אל חנות, כמון, מלח, לערבב.
ליצור צורת קציצה ולהניח בתבנית עם נייר אפייה משומנת.
להכניס לתנור ל-10-8 דקות על 250 מעלות .
בסיר רחב לטגן 2 בצלים,להוסיף את הקציצות שיצאו מהתנור.
להוסיף ראס אל חנות, כמון, כורכום, חוואג למרק, אבקת מרק, מלח, ופלפל שחור.
להוסיף מים שיכסו את רב הקציצות.
להשאיר על האש עד להצתמצמות הרוטב.