לןגן

קציצות בשר

מאת: מרים טויזר, פורסם: 05/06/2020 | 18:13
קציצות בשר

תקציר המתכון: כל שניה מישהו גונב מהסיר... הריח... טעימות ואווריריות...

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך 3 בצלים לקוביות גדולות, להניח בקערה

  2. לשטוף את הפטרוזיליה ולקצוץ, להוסיף לבצל ביחד עם הביצים

  3. לטחון בצל, פטרוזיליה, וביצים בבלנדר ידני

  4. בקערה גדולה לערבב הודו טחון, בשר טחון, ואת התערובת שהתקבלה

  5. להוסיף פירורי לחם, ראס אל חנות, כמון, מלח, לערבב

  6. ליצור צורת קציצה ולהניח בתבנית עם נייר אפייה משומנת

  7. להכניס לתנור ל-10-8 דקות על 250 מעלות

  8. בסיר רחב לטגן 2 בצלים,להוסיף את הקציצות שיצאו מהתנור

  9. להוסיף ראס אל חנות, כמון, כורכום, חוואג למרק, אבקת מרק, מלח, ופלפל שחור

  10. להוסיף מים שיכסו את רב הקציצות

  11. להשאיר על האש עד להצתמצמות הרוטב