ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
שני גבעולי סלרי כולל העלים
-
-
-
-
קופסת שימורים גרגרי חומוס
-
קופסת שימורים של עדשים ירוקות
-
9. חצי חבילת אטריות בינוניות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לקצוץ את הבצל.
-
2
לטגן בסיר עמוק את הבצל עד להזהבה.
-
3
לקצוץ את הסלרי, הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר ולהוסיף לבצל .
-
4
להוסיף מלח פלפל וכורכום.
-
5
להוסיף את החומוס והעדשים .
-
6
לערבב קלות.
-
7
להוסיף את המים.
-
8
להביא לרתיחה ולהנמיך את האש. .
-
9
לבשל כשעה. .
-
10
להוסיף את האיטריות. .
-
11
לבשל ארבעים דקות נוספות.
-
12
לטעום ולהמליח לפי הטעם. .
-
13
התבשיל מוכן כאשר החומוס והעדשים והאיטריות רכים ומוכני לאכילה.
1
לקצוץ את הבצל.
2
לטגן בסיר עמוק את הבצל עד להזהבה.
3
לקצוץ את הסלרי, הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר ולהוסיף לבצל .
4
להוסיף מלח פלפל וכורכום.
5
להוסיף את החומוס והעדשים .
6
לערבב קלות.
7
להוסיף את המים.
8
להביא לרתיחה ולהנמיך את האש. .
9
לבשל כשעה. .
10
להוסיף את האיטריות. .
11
לבשל ארבעים דקות נוספות.
12
לטעום ולהמליח לפי הטעם. .
13
התבשיל מוכן כאשר החומוס והעדשים והאיטריות רכים ומוכני לאכילה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים