אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

5,020
צפיות

אשה רשתה

המתכון של
אשה רשתה

מתכון של ריקי זנדני מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצל גדול קצוץ
  • 2 לימון פרסי
  • שני גבעולי סלרי כולל העלים
  • צרור כוסברה
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור שמיר
  • קופסת שימורים גרגרי חומוס
  • קופסת שימורים של עדשים ירוקות
  • 9. חצי חבילת אטריות בינוניות
  • 10. שתי כפות שמן זית
  • 11. מלח לפי הטעם
  • 12. חצי כפית פלפל שחור
  • 13. כפית כורכום
  • כ- ארבע כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    לקצוץ את הבצל.


  • 2

    לטגן בסיר עמוק את הבצל עד להזהבה.


  • 3

    לקצוץ את הסלרי, הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר ולהוסיף לבצל .


  • 4

    להוסיף מלח פלפל וכורכום.


  • 5

    להוסיף את החומוס והעדשים .


  • 6

    לערבב קלות.


  • 7

    להוסיף את המים.


  • 8

    להביא לרתיחה ולהנמיך את האש. .


  • 9

    לבשל כשעה. .


  • 10

    להוסיף את האיטריות. .


  • 11

    לבשל ארבעים דקות נוספות.


  • 12

    לטעום ולהמליח לפי הטעם. .


  • 13

    התבשיל מוכן כאשר החומוס והעדשים והאיטריות רכים ומוכני לאכילה.


1

לקצוץ את הבצל.


2

לטגן בסיר עמוק את הבצל עד להזהבה.


3

לקצוץ את הסלרי, הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר ולהוסיף לבצל .


4

להוסיף מלח פלפל וכורכום.


5

להוסיף את החומוס והעדשים .


6

לערבב קלות.


7

להוסיף את המים.


8

להביא לרתיחה ולהנמיך את האש. .


9

לבשל כשעה. .


10

להוסיף את האיטריות. .


11

לבשל ארבעים דקות נוספות.


12

לטעום ולהמליח לפי הטעם. .


13

התבשיל מוכן כאשר החומוס והעדשים והאיטריות רכים ומוכני לאכילה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים