לןגן

אשה רשתה

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 04/06/2020 | 21:47
אשה רשתה

תקציר המתכון: מתכון של ריקי זנדני מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את הבצל

  2. לטגן בסיר עמוק את הבצל עד להזהבה

  3. לקצוץ את הסלרי, הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר ולהוסיף לבצל

  4. להוסיף מלח פלפל וכורכום

  5. להוסיף את החומוס והעדשים

  6. לערבב קלות

  7. להוסיף את המים

  8. להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.

  9. לבשל כשעה.

  10. להוסיף את האיטריות.

  11. לבשל ארבעים דקות נוספות

  12. לטעום ולהמליח לפי הטעם.

  13. התבשיל מוכן כאשר החומוס והעדשים והאיטריות רכים ומוכני לאכילה