ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
6 שיני שום קלופות וקצוצות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
גבינת פרמז'ן / צהובה משדרג מאוד !!!
אופן ההכנה
-
1
מזהיבים את הבצל עם שמן .
-
2
מוסיפים את השום והתרד מערבבים כ 3 דקות קוצצים את הבזיליקום ומוסיפים למחבת ומערבבים.
-
3
מוסיפים את מיכל השמנת המתוקה עם התבלינים ועל אש נמוכה מערבבים כ 15 דקות נוספות..
-
4
שוברים את הביצים לתוך המחבת מכסים את הסיר ומבשלים עד שהביצים בשלות..
-
5
מפזרים למעלה פירורי גבינה צהובה / פרמז'ן .. ומחכים 2 דקות נוספות.
-
6
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
מזהיבים את הבצל עם שמן .
2
מוסיפים את השום והתרד מערבבים כ 3 דקות קוצצים את הבזיליקום ומוסיפים למחבת ומערבבים.
3
מוסיפים את מיכל השמנת המתוקה עם התבלינים ועל אש נמוכה מערבבים כ 15 דקות נוספות..
4
שוברים את הביצים לתוך המחבת מכסים את הסיר ומבשלים עד שהביצים בשלות..
5
מפזרים למעלה פירורי גבינה צהובה / פרמז'ן .. ומחכים 2 דקות נוספות.
6
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים