חצי חבילת ספגטי טריקולור (3 צבעים) כמובן ניתן להמיר לספגטי רגיל ! מאת אילנית בניזרי 💕
6 שוקי עוף
גמבה אדומה לרצועות
בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
תבליט פסטו קפואה של דורות או 2 כפות רוטב פסטו בזיליקום
חצי כפית כמון
כפית כורכום
כפית אבקת מרק עוף
פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
כפית כוסברה יבשה
אופן ההכנה
1
בסיר רחב נזהיב את הבצל בשמן נוסיף את השום ואת הכורכום ונערבב לפתיחת תבלינים...נוסיף את שוקי העוף נטגן אותם קלות משני הצדדים ...נוסיף את הגמבה..הכמון..פלפל שחור גרוס...אבקת מרק עוף ו 2 כוסות מים רותחים ומלח לפי הטעם ! נבשל להבה נמוכה כשעה ...בסיר עמוק נרתיח מים עם מעט מלח וכפית שמן ..ברגע שהמים מבעבעים נרתיח את הספגטי לפי הוראות יצרן ...נסנן ונאחד בסיר עם העוף ...נבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה נפזר מעט כוסברה יבשה .
2
תקשיבו יצא מעדן !! .
3
הערה : את הספגטי ניתן להמיר לפסטה ...את העוף ניתן להמיר לפרגיות .
1
בסיר רחב נזהיב את הבצל בשמן נוסיף את השום ואת הכורכום ונערבב לפתיחת תבלינים...נוסיף את שוקי העוף נטגן אותם קלות משני הצדדים ...נוסיף את הגמבה..הכמון..פלפל שחור גרוס...אבקת מרק עוף ו 2 כוסות מים רותחים ומלח לפי הטעם ! נבשל להבה נמוכה כשעה ...בסיר עמוק נרתיח מים עם מעט מלח וכפית שמן ..ברגע שהמים מבעבעים נרתיח את הספגטי לפי הוראות יצרן ...נסנן ונאחד בסיר עם העוף ...נבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה נפזר מעט כוסברה יבשה .
2
תקשיבו יצא מעדן !! .
3
הערה : את הספגטי ניתן להמיר לפסטה ...את העוף ניתן להמיר לפרגיות .