לןגן

ספגטי טריקולור ועוף

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 18/05/2020 | 14:52
ספגטי טריקולור ועוף

תקציר המתכון: ספגטי ב 3 צבעים מהמם וטעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב נזהיב את הבצל בשמן נוסיף את השום ואת הכורכום ונערבב לפתיחת תבלינים...נוסיף את שוקי העוף נטגן אותם קלות משני הצדדים ...נוסיף את הגמבה..הכמון..פלפל שחור גרוס...אבקת מרק עוף ו 2 כוסות מים רותחים ומלח לפי הטעם ! נבשל להבה נמוכה כשעה ...בסיר עמוק נרתיח מים עם מעט מלח וכפית שמן ..ברגע שהמים מבעבעים נרתיח את הספגטי לפי הוראות יצרן ...נסנן ונאחד בסיר עם העוף ...נבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה נפזר מעט כוסברה יבשה

  2. תקשיבו יצא מעדן !!

  3. הערה : את הספגטי ניתן להמיר לפסטה ...את העוף ניתן להמיר לפרגיות