הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהגליליות חזה עוף ממלוא בכבדים.
את הכבדים יש לצלות על רשת ולחתוך לקוביות ולהניח בצד.
לטגן מעט בצל ולהוסיף את הכבדים , מלח,פלפל,מעט כמון ולערבב היטב.. לצנן....
לקחת חזה עוף לפרוס דק ולמלא עם תערובת הכבדים לגלגל ולעטוף בניילון נצמד.
בסיר עם מים רותחים לשים את החזה עוף( עם הניילון נצמד) ל כמה דקות ( עד שמשנה את הצבע).
בסיר רחב לטגן בצל,פלפל אדום ופיטריות להוסיף כף גדושה של רסק, מלח,פלפל,פפריקה ומים.
לערבב היטב.
לפרוס את החזה עוף (לא דק) ולבשל כ 30 דקות.
לבריאות 💞.