לןגן

גליליות חזה עוף ממולא בכבדים

מאת: יפעת ימיני, פורסם: 06/04/2020 | 01:28
גליליות חזה עוף ממולא בכבדים

תקציר המתכון: מנה סופר עשירה וטעימה ♡

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. גליליות חזה עוף ממלוא בכבדים

  2. את הכבדים יש לצלות על רשת ולחתוך לקוביות ולהניח בצד

  3. לטגן מעט בצל ולהוסיף את הכבדים , מלח,פלפל,מעט כמון ולערבב היטב.. לצנן...

  4. לקחת חזה עוף לפרוס דק ולמלא עם תערובת הכבדים לגלגל ולעטוף בניילון נצמד

  5. בסיר עם מים רותחים לשים את החזה עוף( עם הניילון נצמד) ל כמה דקות ( עד שמשנה את הצבע)

  6. בסיר רחב לטגן בצל,פלפל אדום ופיטריות להוסיף כף גדושה של רסק, מלח,פלפל,פפריקה ומים

  7. לערבב היטב

  8. לפרוס את החזה עוף (לא דק) ולבשל כ 30 דקות

  9. לבריאות 💞