אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

792
צפיות

תבשיל של בשר, פולים ותפו"א

המתכון של
תבשיל של בשר, פולים ותפו"א

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בשר מס' 5 חתוך לקוביות
  • בצל
  • תפו"א
  • פולים
  • רסק
אופן ההכנה
  • 1

    תבשיל של בשר,פולים ותפו"א:.


  • 2

    לטגן את הבשר( גולש חתוך לקוביות) להוסיף בצל קצוץ, פפריקה,מלח,פלפל,תפו"א חתוך לקוביות, פולים, כף רסק ומים.


  • 3

    לערבב היטב ועל אש קטנה עד לריכוך הבשר.


  • 4

    (בערך כשעה - שעה וחצי).


  • 5

    לבריאות 💞.


1

תבשיל של בשר,פולים ותפו"א:.


2

לטגן את הבשר( גולש חתוך לקוביות) להוסיף בצל קצוץ, פפריקה,מלח,פלפל,תפו"א חתוך לקוביות, פולים, כף רסק ומים.


3

לערבב היטב ועל אש קטנה עד לריכוך הבשר.


4

(בערך כשעה - שעה וחצי).


5

לבריאות 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים