לןגן

תבשיל של בשר, פולים ותפו"א

מאת: יפעת ימיני, פורסם: 05/04/2020 | 23:52
תבשיל של בשר, פולים ותפו"א

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תבשיל של בשר,פולים ותפו"א:

  2. לטגן את הבשר( גולש חתוך לקוביות) להוסיף בצל קצוץ, פפריקה,מלח,פלפל,תפו"א חתוך לקוביות, פולים, כף רסק ומים

  3. לערבב היטב ועל אש קטנה עד לריכוך הבשר

  4. (בערך כשעה - שעה וחצי)

  5. לבריאות 💞