אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,551
צפיות

גולש הונגרי

המתכון של
גולש הונגרי

מתאים לענות החורף כתבשיל רותח!!!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בשר גולש חתוך לקוביות
  • לפת - לפי עין
  • 2 גזר
  • 2 תפוח אדמה בנוני
  • 2 עגבניות קטנות
  • 4-5 ראשי שום
  • 1 עגבניות מרוסקות
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • פלפל שחור לפי עין
  • 1 כפית מרק עוף
  • 1 כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך לפת,גזר לעיגולים .


  • 2

    לטגן את הלפת , ולאחר מכן להוסיף לטיגון את הגזר..


  • 3

    נפרוס את הפתוח אדמה לקוביות דיי גדולות ונוסיף לסיר..


  • 4

    נוסיף לסיר את העגבניות המרוסקות, ולאחר מכן את התבלינים בזה אחר זה ..


  • 5

    מערבבים ביחד את כל התערובת של הירקות עם התבלינים..


  • 6

    נוסיף לסיר את קוביות הבשר ונערבב. .


  • 7

    נוסיף מים לפי עין על מנת שיתקבל מן מרק ..


  • 8

    לבשל על הגז בשעה וחצי עד לאירוע כל הירקות והבשר..


  • 9

    מומלץ עם הזמן להוסיף מים לפי עין (כיוון שעפ הזמן המים הולכים , כדי שלא יהיה סמיך מדי).


  • 10

    לאחר מכן להכניס לתנור 180 מעלות למשך כחצי שעה-40 דק ..


  • 11

    בתיאבון..


1

לחתוך לפת,גזר לעיגולים .


2

לטגן את הלפת , ולאחר מכן להוסיף לטיגון את הגזר..


3

נפרוס את הפתוח אדמה לקוביות דיי גדולות ונוסיף לסיר..


4

נוסיף לסיר את העגבניות המרוסקות, ולאחר מכן את התבלינים בזה אחר זה ..


5

מערבבים ביחד את כל התערובת של הירקות עם התבלינים..


6

נוסיף לסיר את קוביות הבשר ונערבב. .


7

נוסיף מים לפי עין על מנת שיתקבל מן מרק ..


8

לבשל על הגז בשעה וחצי עד לאירוע כל הירקות והבשר..


9

מומלץ עם הזמן להוסיף מים לפי עין (כיוון שעפ הזמן המים הולכים , כדי שלא יהיה סמיך מדי).


10

לאחר מכן להכניס לתנור 180 מעלות למשך כחצי שעה-40 דק ..


11

בתיאבון..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים