תקציר המתכון: מתאים לענות החורף כתבשיל רותח!!!
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחתוך לפת,גזר לעיגולים
לטגן את הלפת , ולאחר מכן להוסיף לטיגון את הגזר.
נפרוס את הפתוח אדמה לקוביות דיי גדולות ונוסיף לסיר.
נוסיף לסיר את העגבניות המרוסקות, ולאחר מכן את התבלינים בזה אחר זה .
מערבבים ביחד את כל התערובת של הירקות עם התבלינים.
נוסיף לסיר את קוביות הבשר ונערבב.
נוסיף מים לפי עין על מנת שיתקבל מן מרק .
לבשל על הגז בשעה וחצי עד לאירוע כל הירקות והבשר.
מומלץ עם הזמן להוסיף מים לפי עין (כיוון שעפ הזמן המים הולכים , כדי שלא יהיה סמיך מדי)
לאחר מכן להכניס לתנור 180 מעלות למשך כחצי שעה-40 דק .
בתיאבון.