לןגן

גולש הונגרי

מאת: קארין רודוב, פורסם: 23/03/2020 | 17:25
גולש הונגרי

תקציר המתכון: מתאים לענות החורף כתבשיל רותח!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך לפת,גזר לעיגולים

  2. לטגן את הלפת , ולאחר מכן להוסיף לטיגון את הגזר.

  3. נפרוס את הפתוח אדמה לקוביות דיי גדולות ונוסיף לסיר.

  4. נוסיף לסיר את העגבניות המרוסקות, ולאחר מכן את התבלינים בזה אחר זה .

  5. מערבבים ביחד את כל התערובת של הירקות עם התבלינים.

  6. נוסיף לסיר את קוביות הבשר ונערבב.

  7. נוסיף מים לפי עין על מנת שיתקבל מן מרק .

  8. לבשל על הגז בשעה וחצי עד לאירוע כל הירקות והבשר.

  9. מומלץ עם הזמן להוסיף מים לפי עין (כיוון שעפ הזמן המים הולכים , כדי שלא יהיה סמיך מדי)

  10. לאחר מכן להכניס לתנור 180 מעלות למשך כחצי שעה-40 דק .

  11. בתיאבון.