אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

3,662
צפיות

קובה במיה

המתכון של
קובה במיה

קובה במיה ברוטב עגבניות סמיך

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • למעטפת .
  • קילו סולת.
  • כף מלח
  • מים.
  • למילוי.
  • חצי קילו בשר טחון.
  • בצל קצוץ.
  • עלי סלרי קצוצים.
  • מלח פלפל שחור לערבב.
  • למרק.
  • בצל קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות.
  • חבילה במיה סנפרוסט מופשרת.
  • 6 עגבניות מגורדות.
  • רסק עגבניות.
  • מלח.
  • פלפל שחור.
  • מיץ מלימון שלם.
  • סוכר.
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את הסולת עם המלח ולהוסיף מים לבצק רך ונעים.


  • 2

    לקרוץ עגולים לשטח על כף היד .


  • 3

    שיהיה דק...


  • 4

    למלא בבשר לכדרר לעגולים בידיים רטובות..


  • 5

    למרק..


  • 6

    להזהיב בצל קצוץ להוסיף שום..


  • 7

    להוסיף עגבניות רסק תבלינים ומים רותחים עד 3/4 גובה סיר..


  • 8

    לבשל רבע שעה להוסיף את הבמיה ושוב רבע שעה...


  • 9

    להוסיף את הכדורים בעדינות לערבב עם כף עץ לתת רתיחה ולבשל 20 דקות.


1

לערבב את הסולת עם המלח ולהוסיף מים לבצק רך ונעים.


2

לקרוץ עגולים לשטח על כף היד .


3

שיהיה דק...


4

למלא בבשר לכדרר לעגולים בידיים רטובות..


5

למרק..


6

להזהיב בצל קצוץ להוסיף שום..


7

להוסיף עגבניות רסק תבלינים ומים רותחים עד 3/4 גובה סיר..


8

לבשל רבע שעה להוסיף את הבמיה ושוב רבע שעה...


9

להוסיף את הכדורים בעדינות לערבב עם כף עץ לתת רתיחה ולבשל 20 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים