לןגן

קובה במיה

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 12/02/2020 | 09:09
קובה במיה

תקציר המתכון: קובה במיה ברוטב עגבניות סמיך

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את הסולת עם המלח ולהוסיף מים לבצק רך ונעים

  2. לקרוץ עגולים לשטח על כף היד

  3. שיהיה דק..

  4. למלא בבשר לכדרר לעגולים בידיים רטובות.

  5. למרק.

  6. להזהיב בצל קצוץ להוסיף שום.

  7. להוסיף עגבניות רסק תבלינים ומים רותחים עד 3/4 גובה סיר.

  8. לבשל רבע שעה להוסיף את הבמיה ושוב רבע שעה..

  9. להוסיף את הכדורים בעדינות לערבב עם כף עץ לתת רתיחה ולבשל 20 דקות