ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מלח פלפל פפריקה מתוקה כורכום
אופן ההכנה
-
1
בסוטז' עם 2 כפות שמן לטגן את העוף .
-
2
לצבע זהוב להניח בצד.
-
3
לטגן בצל חתוך לרצועות לשקיפות.
-
4
להוסיף שום קצוץ את העוף לימון כבוש הארטישוק הפטרוזיליה והאפונה לתבל מלח,פלפל,כף פפריקה מתוקה ,כפית כורכום לערבב לעוד 10 דקות טיגון.
-
5
להוסיף 2 כוסות מים להביא לרתיחה.
-
6
להנמיך אש לבישול של עוד שעה וחצי.
1
בסוטז' עם 2 כפות שמן לטגן את העוף .
2
לצבע זהוב להניח בצד.
3
לטגן בצל חתוך לרצועות לשקיפות.
4
להוסיף שום קצוץ את העוף לימון כבוש הארטישוק הפטרוזיליה והאפונה לתבל מלח,פלפל,כף פפריקה מתוקה ,כפית כורכום לערבב לעוד 10 דקות טיגון.
5
להוסיף 2 כוסות מים להביא לרתיחה.
6
להנמיך אש לבישול של עוד שעה וחצי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים