לןגן

עוף עם אפונה ארטישוק ולימון כבוש

מאת: דורית אלישע, פורסם: 16/01/2020 | 16:47
עוף עם אפונה ארטישוק ולימון כבוש

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסוטז' עם 2 כפות שמן לטגן את העוף

  2. לצבע זהוב להניח בצד

  3. לטגן בצל חתוך לרצועות לשקיפות

  4. להוסיף שום קצוץ את העוף לימון כבוש הארטישוק הפטרוזיליה והאפונה לתבל מלח,פלפל,כף פפריקה מתוקה ,כפית כורכום לערבב לעוד 10 דקות טיגון

  5. להוסיף 2 כוסות מים להביא לרתיחה

  6. להנמיך אש לבישול של עוד שעה וחצי