אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

9,267
צפיות

שניצל עגל מוקפץ עם פטריות בטריאקי ופירה

שניצל עגל מוקפץ עם פטריות בטריאקי ופירה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גר שניצל עגל
  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • 1 שן שום קצוץ גס
  • 1 כף שמן זית
  • פירה-4 תפוא גדולים
  • מלח ,קורט כורכום,כף שמן זית
  • פטריות- 2 סלסילות פטריות טריות
  • 2 בצלים 2 שיני שום 1 גמבה
  • מלח פלפל רוטב טריאקי
אופן ההכנה
  • 1

    בווק עם כף שמן זית להקפיץ בצל חתוך לרצועות לשקיפות להוסיף שן שום קצוץ גס ואת השניצל עגל חתוך לרצועות רחבות לתבל מלח,פלפל,רבע כפית פפריקה מתוקה עד לשינוי הצבע .


  • 2

    להניח בצד.


  • 3

    פירה- לקלף 4 תפו"א בגודל אחיד.


  • 4

    לחצות לשניים ולבשל עם מעט מלח וקורט כורכום לריכוך מלא.


  • 5

    לשמור כוס מהנוזלים ולסנן.


  • 6

    למעוך להוסיף 2 כפות שמן זית.


  • 7

    ומלח לפי הטעם.


  • 8

    פטריות- בווק עם 2 כפות שמן זית.


  • 9

    להקפיץ רצועות בצל לשקיפות.


  • 10

    להוסיף שום קצוץ גס גמבה חתוכה לרצועות דקות 5 דקות הקפצה ולהוסיף פטריות חתוכות עד לריכוך לתבל מלח,פלפל,3 כפות טריאקי לערבב לבדוק טעמים .


1

בווק עם כף שמן זית להקפיץ בצל חתוך לרצועות לשקיפות להוסיף שן שום קצוץ גס ואת השניצל עגל חתוך לרצועות רחבות לתבל מלח,פלפל,רבע כפית פפריקה מתוקה עד לשינוי הצבע .


2

להניח בצד.


3

פירה- לקלף 4 תפו"א בגודל אחיד.


4

לחצות לשניים ולבשל עם מעט מלח וקורט כורכום לריכוך מלא.


5

לשמור כוס מהנוזלים ולסנן.


6

למעוך להוסיף 2 כפות שמן זית.


7

ומלח לפי הטעם.


8

פטריות- בווק עם 2 כפות שמן זית.


9

להקפיץ רצועות בצל לשקיפות.


10

להוסיף שום קצוץ גס גמבה חתוכה לרצועות דקות 5 דקות הקפצה ולהוסיף פטריות חתוכות עד לריכוך לתבל מלח,פלפל,3 כפות טריאקי לערבב לבדוק טעמים .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים