בווק עם כף שמן זית להקפיץ בצל חתוך לרצועות לשקיפות להוסיף שן שום קצוץ גס ואת השניצל עגל חתוך לרצועות רחבות לתבל מלח,פלפל,רבע כפית פפריקה מתוקה עד לשינוי הצבע .
2
להניח בצד.
3
פירה- לקלף 4 תפו"א בגודל אחיד.
4
לחצות לשניים ולבשל עם מעט מלח וקורט כורכום לריכוך מלא.
5
לשמור כוס מהנוזלים ולסנן.
6
למעוך להוסיף 2 כפות שמן זית.
7
ומלח לפי הטעם.
8
פטריות- בווק עם 2 כפות שמן זית.
9
להקפיץ רצועות בצל לשקיפות.
10
להוסיף שום קצוץ גס גמבה חתוכה לרצועות דקות 5 דקות הקפצה ולהוסיף פטריות חתוכות עד לריכוך לתבל מלח,פלפל,3 כפות טריאקי לערבב לבדוק טעמים .
1
בווק עם כף שמן זית להקפיץ בצל חתוך לרצועות לשקיפות להוסיף שן שום קצוץ גס ואת השניצל עגל חתוך לרצועות רחבות לתבל מלח,פלפל,רבע כפית פפריקה מתוקה עד לשינוי הצבע .
2
להניח בצד.
3
פירה- לקלף 4 תפו"א בגודל אחיד.
4
לחצות לשניים ולבשל עם מעט מלח וקורט כורכום לריכוך מלא.
5
לשמור כוס מהנוזלים ולסנן.
6
למעוך להוסיף 2 כפות שמן זית.
7
ומלח לפי הטעם.
8
פטריות- בווק עם 2 כפות שמן זית.
9
להקפיץ רצועות בצל לשקיפות.
10
להוסיף שום קצוץ גס גמבה חתוכה לרצועות דקות 5 דקות הקפצה ולהוסיף פטריות חתוכות עד לריכוך לתבל מלח,פלפל,3 כפות טריאקי לערבב לבדוק טעמים .