לןגן

שניצל עגל מוקפץ עם פטריות בטריאקי ופירה

מאת: גולשת אנונימית , פורסם: 09/01/2020 | 08:18
שניצל עגל מוקפץ עם פטריות בטריאקי ופירה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בווק עם כף שמן זית להקפיץ בצל חתוך לרצועות לשקיפות להוסיף שן שום קצוץ גס ואת השניצל עגל חתוך לרצועות רחבות לתבל מלח,פלפל,רבע כפית פפריקה מתוקה עד לשינוי הצבע

  2. להניח בצד

  3. פירה- לקלף 4 תפו"א בגודל אחיד

  4. לחצות לשניים ולבשל עם מעט מלח וקורט כורכום לריכוך מלא

  5. לשמור כוס מהנוזלים ולסנן

  6. למעוך להוסיף 2 כפות שמן זית

  7. ומלח לפי הטעם

  8. פטריות- בווק עם 2 כפות שמן זית

  9. להקפיץ רצועות בצל לשקיפות

  10. להוסיף שום קצוץ גס גמבה חתוכה לרצועות דקות 5 דקות הקפצה ולהוסיף פטריות חתוכות עד לריכוך לתבל מלח,פלפל,3 כפות טריאקי לערבב לבדוק טעמים