אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

2,211
צפיות

גלילות חציל ברוטב עגבניות במילוי בשר טחון

המתכון של
גלילות חציל ברוטב עגבניות במילוי בשר טחון

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 חצילים ארוכים
  • 2 בצלים
  • 2 שיני שום
  • 500 גר בשר טחון
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • 1 ביצה
  • מלח פלפל חצי כפית בהרט
  • 1 קופסא עגבניות מרוסקות דק
  • 4 כפות שמן זית או קנולה
  • 2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
  • 1

    לקלף את החציל לפסים .


  • 2

    להניח על מסננת עם מעט מלח גס כשעה לשטוף ליבש ולמרוח שמן על הפרוסות לסדר על נייר אפייה בתבנית תנור ולאפות חום 200 מעלות לצבע זהוב.


  • 3

    מילוי-בקערה בשר טחון 1 בצל קצוץ דק ,פטרוזיליה קצוצה,ביצה,מלח,פלפל,חצי כפית בהרט .


  • 4

    לקחת קציצה מאורכת מהטחון להניח בקצה הרחב של פרוסות החציל לגלגל ולהניח בסוטז' או סיר רחב את הגלילות עם הפתח כלפי מטה .


  • 5

    רוטב-לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות להוסיף את השום עגבניות מרוסקות רסק עגבניות כשמתחיל לרתוח להוסיף 2 כוסות מים מלח ופלפל.


  • 6

    לההביא לרתיחה לעוד 5 דקות בישול.


  • 7

    לצקת את הרוטב על הגלילות ולבשל 30 דקות אפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה.


1

לקלף את החציל לפסים .


2

להניח על מסננת עם מעט מלח גס כשעה לשטוף ליבש ולמרוח שמן על הפרוסות לסדר על נייר אפייה בתבנית תנור ולאפות חום 200 מעלות לצבע זהוב.


3

מילוי-בקערה בשר טחון 1 בצל קצוץ דק ,פטרוזיליה קצוצה,ביצה,מלח,פלפל,חצי כפית בהרט .


4

לקחת קציצה מאורכת מהטחון להניח בקצה הרחב של פרוסות החציל לגלגל ולהניח בסוטז' או סיר רחב את הגלילות עם הפתח כלפי מטה .


5

רוטב-לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות להוסיף את השום עגבניות מרוסקות רסק עגבניות כשמתחיל לרתוח להוסיף 2 כוסות מים מלח ופלפל.


6

לההביא לרתיחה לעוד 5 דקות בישול.


7

לצקת את הרוטב על הגלילות ולבשל 30 דקות אפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים