ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
1 קופסא עגבניות מרוסקות דק
-
-
אופן ההכנה
-
1
לקלף את החציל לפסים .
-
2
להניח על מסננת עם מעט מלח גס כשעה לשטוף ליבש ולמרוח שמן על הפרוסות לסדר על נייר אפייה בתבנית תנור ולאפות חום 200 מעלות לצבע זהוב.
-
3
מילוי-בקערה בשר טחון 1 בצל קצוץ דק ,פטרוזיליה קצוצה,ביצה,מלח,פלפל,חצי כפית בהרט .
-
4
לקחת קציצה מאורכת מהטחון להניח בקצה הרחב של פרוסות החציל לגלגל ולהניח בסוטז' או סיר רחב את הגלילות עם הפתח כלפי מטה .
-
5
רוטב-לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות להוסיף את השום עגבניות מרוסקות רסק עגבניות כשמתחיל לרתוח להוסיף 2 כוסות מים מלח ופלפל.
-
6
לההביא לרתיחה לעוד 5 דקות בישול.
-
7
לצקת את הרוטב על הגלילות ולבשל 30 דקות אפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה.
1
לקלף את החציל לפסים .
2
להניח על מסננת עם מעט מלח גס כשעה לשטוף ליבש ולמרוח שמן על הפרוסות לסדר על נייר אפייה בתבנית תנור ולאפות חום 200 מעלות לצבע זהוב.
3
מילוי-בקערה בשר טחון 1 בצל קצוץ דק ,פטרוזיליה קצוצה,ביצה,מלח,פלפל,חצי כפית בהרט .
4
לקחת קציצה מאורכת מהטחון להניח בקצה הרחב של פרוסות החציל לגלגל ולהניח בסוטז' או סיר רחב את הגלילות עם הפתח כלפי מטה .
5
רוטב-לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות להוסיף את השום עגבניות מרוסקות רסק עגבניות כשמתחיל לרתוח להוסיף 2 כוסות מים מלח ופלפל.
6
לההביא לרתיחה לעוד 5 דקות בישול.
7
לצקת את הרוטב על הגלילות ולבשל 30 דקות אפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים