לןגן

גלילות חציל ברוטב עגבניות במילוי בשר טחון

מאת: דורית אלישע, פורסם: 02/01/2020 | 16:13
גלילות חציל ברוטב עגבניות במילוי בשר טחון

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את החציל לפסים

  2. להניח על מסננת עם מעט מלח גס כשעה לשטוף ליבש ולמרוח שמן על הפרוסות לסדר על נייר אפייה בתבנית תנור ולאפות חום 200 מעלות לצבע זהוב

  3. מילוי-בקערה בשר טחון 1 בצל קצוץ דק ,פטרוזיליה קצוצה,ביצה,מלח,פלפל,חצי כפית בהרט

  4. לקחת קציצה מאורכת מהטחון להניח בקצה הרחב של פרוסות החציל לגלגל ולהניח בסוטז' או סיר רחב את הגלילות עם הפתח כלפי מטה

  5. רוטב-לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות להוסיף את השום עגבניות מרוסקות רסק עגבניות כשמתחיל לרתוח להוסיף 2 כוסות מים מלח ופלפל

  6. לההביא לרתיחה לעוד 5 דקות בישול

  7. לצקת את הרוטב על הגלילות ולבשל 30 דקות אפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה