אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

4,124
צפיות

פרגיות עם בטטה, ערמונים ובצל

המתכון של
פרגיות עם בטטה, ערמונים ובצל

איך הבן שלי אמר? טעם מושלם בפה!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 כפות שמן לטיגון
  • 2 בצלים חתוכים לחצי ולרצועות
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
  • 8 יח' פרגיות נקיות וחתוכות לחצי
  • 1 כף סוכר חום דמררה
  • רבע כוס חד פעמי לשתייה קרה רוטב צ'ילי מתוק
  • כף סילאן
  • 3 כפות גדושות רוטב טריאקי
  • 1 כף מרק עוף+מלח+פלפל שחור גרוס
  • כפית גדושה פפריקה מתוקה בשמן
  • חצי כפית כורכום
  • 1 כף תבלין בזיליקום יבש
  • 3 שקיות ערמונים קלופים ומוכנים לאכילה
  • 1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר סוטאז' לטגן בשמן את הבצל עד הזהבה..


  • 2

    להוסיף את השום הכתוש, מערבבים, להוסיף את קוביות הבטטה ולערבב היטב..


  • 3

    לטגן יחד עם מכסה סגור כ- 5 דק' תוך ערבוב מדי פעם עד שהבטטה מתרככת מעט..


  • 4

    להוסיף סוכר דמררה ולערבב היטב..


  • 5

    להוסיף מלח, פלפל, מרק עוף, פפריקה וכורכום ולערבב היטב..


  • 6

    להניח את הפרגיות ולטגן כ- 2 דק'מכל צד לסגירת הפרגית..


  • 7

    להוסיף צ'ילי, סילאן, טריאקי ולערבב בעדינות..


  • 8

    להוסיף ערמונים ומים רותחים. .


  • 9

    לערבב בעדינות עם כף, לסגור מכסה, לבשל על אש קטנה עם מכסה סגור כ- 20 דק'..


  • 10

    להוסיף בזיליקום ולסגור את האש..


  • 11

    לבריאות ♥.


1

בסיר סוטאז' לטגן בשמן את הבצל עד הזהבה..


2

להוסיף את השום הכתוש, מערבבים, להוסיף את קוביות הבטטה ולערבב היטב..


3

לטגן יחד עם מכסה סגור כ- 5 דק' תוך ערבוב מדי פעם עד שהבטטה מתרככת מעט..


4

להוסיף סוכר דמררה ולערבב היטב..


5

להוסיף מלח, פלפל, מרק עוף, פפריקה וכורכום ולערבב היטב..


6

להניח את הפרגיות ולטגן כ- 2 דק'מכל צד לסגירת הפרגית..


7

להוסיף צ'ילי, סילאן, טריאקי ולערבב בעדינות..


8

להוסיף ערמונים ומים רותחים. .


9

לערבב בעדינות עם כף, לסגור מכסה, לבשל על אש קטנה עם מכסה סגור כ- 20 דק'..


10

להוסיף בזיליקום ולסגור את האש..


11

לבריאות ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים