לןגן

פרגיות עם בטטה, ערמונים ובצל

מאת: אורית לוי, פורסם: 29/12/2019 | 09:01
פרגיות עם בטטה, ערמונים ובצל

תקציר המתכון: איך הבן שלי אמר? טעם מושלם בפה!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר סוטאז' לטגן בשמן את הבצל עד הזהבה.

  2. להוסיף את השום הכתוש, מערבבים, להוסיף את קוביות הבטטה ולערבב היטב.

  3. לטגן יחד עם מכסה סגור כ- 5 דק' תוך ערבוב מדי פעם עד שהבטטה מתרככת מעט.

  4. להוסיף סוכר דמררה ולערבב היטב.

  5. להוסיף מלח, פלפל, מרק עוף, פפריקה וכורכום ולערבב היטב.

  6. להניח את הפרגיות ולטגן כ- 2 דק'מכל צד לסגירת הפרגית.

  7. להוסיף צ'ילי, סילאן, טריאקי ולערבב בעדינות.

  8. להוסיף ערמונים ומים רותחים.

  9. לערבב בעדינות עם כף, לסגור מכסה, לבשל על אש קטנה עם מכסה סגור כ- 20 דק'.

  10. להוסיף בזיליקום ולסגור את האש.

  11. לבריאות ♥