הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמושלם ומדוייק הכי תענוג לשישי בערב :)
מי אוהבת שילוב של חציל ובשר?? פורסים את החצילים לאורך,מורחים בשמן זית ושמים בתנור לחצי שעה או עד שמשחים..
מילוי החציל: .
חצי קילו בשר טחון (אפשר חצי עוף חצי בשר) מגרדים בצל גדול קצוץ קצוץ,מגרדים תפוח אדמה ,סוחטים אותם ושמים בקערה,כותשים 3 שיני שום,מוסיפים לקערה. מתבלים במלח,פלפל שחור,ראס אל חנות וכמון מערבבים טוב טוב ומניחים במקרר למנוחה של כמה דקות..
בינתיים מכינים את הרוטב:.
10-15 עגבניות שרי.
חצי ראש של שום.
פלפל שחור.
מלח.
ראס אל חנות.
כמון.
פפריקה מתוקה.
ומי שאוהב פיקנטי יכול להוסיף כף גדושה פפריקה חריפה. .
מוסיפים רבע כוס שמן ו3-5 כוסות מים. .
מבשלים את הרוטב כמה דקות,בינתיים ממלאים את החצילים (שמים בתחילת החציל קבב מוארך ומגלגלים לאורך) .
מניחים בעדינות בסיר,כשהפתח כלפי מטה ומבשלים על להבה נמוכה (כדי שהחצילים לא יפתחו) בערך.
40-50 דקות בישול..
המון בהצלחה 🙏♥️.