אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

3,113
צפיות

כבד עוף מטוגן עם בצל ופירה

המתכון של
כבד עוף מטוגן עם בצל ופירה

ארוחה מושלמת, עונג אמיתי

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 7 כפות שמן לטיגון
  • חצי ק''ג כבד עוף מנוקה ושטוף
  • 3 בצלים גדולים חתוכים לחצי ולרצועות
  • כף תבלין גריל עוף ותבלין שום גבישי
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות סוכר דמררה (או רגיל)
  • לפירה-
  • 6 תפו''א בינוניים קלופים וחתוכים לריבועים
  • 50 גר' מרגרינה בלובנד פרווה
  • 1 כף מלח
אופן ההכנה
  • 1

    במחבת רחבה לטגן ב- 3 כפות שמן את הכבדים כ- 5 דק'..


  • 2

    להפוך לצד שני ולטגן עוד 5 דק' עם מכסה. לפזר שום גבישי, גריל עוף, מלח ופלפל ולהוריד מהאש..


  • 3

    במחבת נוספת לטגן ב- 4 כפות שמן את רצועות הבצלים עד שמזהיבות..


  • 4

    לפזר על הבצלים מלח וסוכר, לערבב היטב, לסנן את השמן ולהניח בצד..


  • 5

    לסנן את הכבדים מהשמן, להוסיף לתבנית הבצל ולערבב היטב..


  • 6

    לבשל את תפו''א, כשנועצים מזלג ורך הם מוכנים..


  • 7

    לסנן את המים, להוסיף את המרגרינה והמלח ולמעוך לפירה..


  • 8

    לסדר בצלחת עיגול פירה סביב דפנות הצלחת, באמצע להשאיר ריק..


  • 9

    להניח את הכבדים באמצע ולהניח מעל הפירה והכבדים את הבצל המטוגן..


  • 10

    למזוג מעט מהנוזלים של הכבד על הפירה..


  • 11

    מעדן ♥.


1

במחבת רחבה לטגן ב- 3 כפות שמן את הכבדים כ- 5 דק'..


2

להפוך לצד שני ולטגן עוד 5 דק' עם מכסה. לפזר שום גבישי, גריל עוף, מלח ופלפל ולהוריד מהאש..


3

במחבת נוספת לטגן ב- 4 כפות שמן את רצועות הבצלים עד שמזהיבות..


4

לפזר על הבצלים מלח וסוכר, לערבב היטב, לסנן את השמן ולהניח בצד..


5

לסנן את הכבדים מהשמן, להוסיף לתבנית הבצל ולערבב היטב..


6

לבשל את תפו''א, כשנועצים מזלג ורך הם מוכנים..


7

לסנן את המים, להוסיף את המרגרינה והמלח ולמעוך לפירה..


8

לסדר בצלחת עיגול פירה סביב דפנות הצלחת, באמצע להשאיר ריק..


9

להניח את הכבדים באמצע ולהניח מעל הפירה והכבדים את הבצל המטוגן..


10

למזוג מעט מהנוזלים של הכבד על הפירה..


11

מעדן ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים