לןגן

כבד עוף מטוגן עם בצל ופירה

מאת: אורית לוי, פורסם: 02/12/2019 | 10:13
כבד עוף מטוגן עם בצל ופירה

תקציר המתכון: ארוחה מושלמת, עונג אמיתי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת רחבה לטגן ב- 3 כפות שמן את הכבדים כ- 5 דק'.

  2. להפוך לצד שני ולטגן עוד 5 דק' עם מכסה. לפזר שום גבישי, גריל עוף, מלח ופלפל ולהוריד מהאש.

  3. במחבת נוספת לטגן ב- 4 כפות שמן את רצועות הבצלים עד שמזהיבות.

  4. לפזר על הבצלים מלח וסוכר, לערבב היטב, לסנן את השמן ולהניח בצד.

  5. לסנן את הכבדים מהשמן, להוסיף לתבנית הבצל ולערבב היטב.

  6. לבשל את תפו''א, כשנועצים מזלג ורך הם מוכנים.

  7. לסנן את המים, להוסיף את המרגרינה והמלח ולמעוך לפירה.

  8. לסדר בצלחת עיגול פירה סביב דפנות הצלחת, באמצע להשאיר ריק.

  9. להניח את הכבדים באמצע ולהניח מעל הפירה והכבדים את הבצל המטוגן.

  10. למזוג מעט מהנוזלים של הכבד על הפירה.

  11. מעדן ♥