ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
500 גר' בשר טחון גס (חצי טלה/חצי כבש)
-
-
מים רותחים לכיסוי הקישואים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מטגנים את הבשר במחבת עם מעט שמן ומתבלים..
-
2
כאשר הבשר מוכן מוסיפים חופן צנוברים קלויים ומערבבים יחד..
-
3
מרוקנים את תוכן הקישואים וממלאים בבשר..
-
4
במחבת עם שמן כמעט עמוק מטגנים את הקישואים עד להזהבה ומסדרים אותם בסיר..
-
5
מעלים את הסיר על אש גבוהה, מוסיפים מים רותחים ומביאים לרתיחה עד לריכוך הקישואים..
-
6
מערבבים בקערה קטנה 2 כפות קורנפלור עם מעט מים עד להמסתו. מוסיפים לתוך הקערה את היוגורט, מערבבים במטרפה ומסננים במסננת צפופה להוצאת הנוזלים..
-
7
מעבירים את היוגורט לסיר, מחממים על אש נמוכה לחימום קל ומורידים מהאש..
-
8
מסננים את הקישואים מהמים ומוסיפים ליוגורט 2-3 כוסות מהמים שבושלו בהם הקישואים..
1
מטגנים את הבשר במחבת עם מעט שמן ומתבלים..
2
כאשר הבשר מוכן מוסיפים חופן צנוברים קלויים ומערבבים יחד..
3
מרוקנים את תוכן הקישואים וממלאים בבשר..
4
במחבת עם שמן כמעט עמוק מטגנים את הקישואים עד להזהבה ומסדרים אותם בסיר..
5
מעלים את הסיר על אש גבוהה, מוסיפים מים רותחים ומביאים לרתיחה עד לריכוך הקישואים..
6
מערבבים בקערה קטנה 2 כפות קורנפלור עם מעט מים עד להמסתו. מוסיפים לתוך הקערה את היוגורט, מערבבים במטרפה ומסננים במסננת צפופה להוצאת הנוזלים..
7
מעבירים את היוגורט לסיר, מחממים על אש נמוכה לחימום קל ומורידים מהאש..
8
מסננים את הקישואים מהמים ומוסיפים ליוגורט 2-3 כוסות מהמים שבושלו בהם הקישואים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים