הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהתבשיל קשואים תפוחי אדמה וחומוס ברוטב פיקנטי
להזהיב את הבצל במעט שמן..
להוסיף את השום ולערבב..
להוסיף כף שטוחה פפריקה מתוקה..
רבע פפריקה חריפה וכפית שטוחה כורכום..
לערבב טוב..
להוסיף את הפלפל ולהקפיץ..
להוסיף עגבניות ורסק לכסות במים.
לבשל רבע שעה..
להוסיף קשואים תפוחי אדמה חומוס..
מלח פלםל שחור אבקת מרק עוף..
ולבשל 50 דקות על להבה נמוכה עד להתרככות..