לןגן

תבשיל קשואים תפוחי אדמה וחומוס.

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 05/08/2019 | 09:12
תבשיל קשואים תפוחי אדמה וחומוס.

תקציר המתכון: תבשיל קשואים תפוחי אדמה וחומוס ברוטב פיקנטי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב את הבצל במעט שמן.

  2. להוסיף את השום ולערבב.

  3. להוסיף כף שטוחה פפריקה מתוקה.

  4. רבע פפריקה חריפה וכפית שטוחה כורכום.

  5. לערבב טוב.

  6. להוסיף את הפלפל ולהקפיץ.

  7. להוסיף עגבניות ורסק לכסות במים

  8. לבשל רבע שעה.

  9. להוסיף קשואים תפוחי אדמה חומוס.

  10. מלח פלםל שחור אבקת מרק עוף.

  11. ולבשל 50 דקות על להבה נמוכה עד להתרככות.