אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

4,029
צפיות

מעורב ירושלמי

המתכון של
מעורב ירושלמי

מומלץ ביותר טעים פיקנטי מתכון אורגינל

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חבילת לבבות לנקות להרתיח ולי זרוק
  • את המים
  • חבילת טחול לנקות
  • 4 פרגיות או חזה הודו לחתוך קוביות
  • 4/5 כבדי עוף להכניס לגריל מטעמי כשרות להורדת הדם
  • 5 בצלים חתוכים לרצועות
  • כף שטוחה אמבה למי שאוהב לא חיב
  • כף שטוחה כורכום
  • כפית פפריקה כפית כמון
  • חצי כפית פילפל
  • מלח לפי טעם
  • מעט שמן זית לערבב טוב הכל
  • ( אם יש אפשרות להשרות כמה שעות עם התבלינים רצוי)
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן מעט את הבצל מעט השחמה .


  • 2

    להוסיף לתערובת של הטחול לבבות.


  • 3

    והכבדים לערבב ולישפוך לפל׳נצה.


  • 4

    חמה להקפיץ כמה דקות ליד לחם בית.


  • 5

    או פיתה פרנה ותהנו !! .


1

לטגן מעט את הבצל מעט השחמה .


2

להוסיף לתערובת של הטחול לבבות.


3

והכבדים לערבב ולישפוך לפל׳נצה.


4

חמה להקפיץ כמה דקות ליד לחם בית.


5

או פיתה פרנה ותהנו !! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים