מעורב ירושלמי
מאת: יפה כהן, פורסם: 14/06/2019 | 16:18
תקציר המתכון:
מומלץ ביותר טעים פיקנטי
מתכון אורגינל
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
חבילת לבבות לנקות להרתיח ולי זרוק
-
את המים
-
חבילת טחול לנקות
-
4 פרגיות או חזה הודו לחתוך קוביות
-
4/5 כבדי עוף להכניס לגריל מטעמי כשרות להורדת הדם
-
5 בצלים חתוכים לרצועות
-
כף שטוחה אמבה למי שאוהב לא חיב
-
כף שטוחה כורכום
-
כפית פפריקה כפית כמון
-
חצי כפית פילפל
-
מלח לפי טעם
-
מעט שמן זית לערבב טוב הכל
-
( אם יש אפשרות להשרות כמה שעות עם התבלינים רצוי)
אופן הכנה
-
לטגן מעט את הבצל מעט השחמה
-
להוסיף לתערובת של הטחול לבבות
-
והכבדים לערבב ולישפוך לפל׳נצה
-
חמה להקפיץ כמה דקות ליד לחם בית
-
או פיתה פרנה ותהנו !!