אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

7,382
צפיות

מפרום מתכון מקורי של טריפוליטאים

המתכון של
מפרום מתכון מקורי של טריפוליטאים

מפרום מושלם שנחטף במהירות, מתכון שעובר מדור לדור🤗

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 💕 כ-10 תפוחי אדמה חתוכים למאין ״סנדוייץ״
  • 💕 חצי קילו בשר טחון עם שומן(טרי!)
  • 💕 5 כפות שמן
  • 💕 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 💕 ראש שום קצוץ
  • 💕3 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 💕רסק עגבניות
  • 💕2 ביצים
  • 💕קמח
  • 💕תבלינים
  • כמויות גם לרוטב וגם לבשר.
  • 💓 חצי כפית מלח
  • 💓 חצי כפית פלפל
  • 💓 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
  • 💓 כפית וחצי פלפל צ׳ומה(ראו מתכון בהמשך)
  • 💓כפית קדושה קרוייה(קימל)
  • 💓חצי כפית כמון
  • 💓 חצי כפית כורכום
  • 💓 כפית קינמון
אופן ההכנה
  • 1

    לקציצות:.


  • 2

    נקלף את תפוחי האדמה ונחתוך לפרוסות עבות..


  • 3

    שאריות נשים בצד..


  • 4

    נחתוך את הפרוסות באמצע אך לא עד הסוף..


  • 5

    נשרה במים חמימים כ-10 דק׳..


  • 6

    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸.


  • 7

    בקערה נשים את הבשר הטרי עם השומן,חצי מכמות הבצל וחצי מכמות השום..


  • 8

    נטבל את הבשר - מלח,פלפל,כרוויה,כורכרום,כמון וקינמון😍.


  • 9

    נערבב הכל יחד לעיסה אחת..


  • 10

    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸.


  • 11

    נמלא את התפוחי אדמה בבשר, .


  • 12

    במידה ונשאר בשר - נעשה מהם קציצות קטנות🤗.


  • 13

    נטבול בביצה ואז בקמח ואז שוב בביצה..


  • 14

    טיפ* אני שמה פפריקה מתוקה לביצה בישביל הצבע..


  • 15

    נטגן עד שהקציצות חומות ויפות..


  • 16

    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸.


  • 17

    לרוטב:.


  • 18

    נטגן בצל עד לשקיפות עם5 כפות שמן .


  • 19

    נוסיף את העגבניות יחד עם השום..


  • 20

    לאחר 2 דק-.


  • 21

    נוסיף 4-5 כפות רסק עגבניות..


  • 22

    נפתח אותו בתוך השמן..


  • 23

    נוסיף את יתר התבלינים..


  • 24

    פלפל צומה- .


  • 25

    5 כפות פפריקה מתוקה .


  • 26

    2 כפות פפריקה חריפה .


  • 27

    ראש וחצי שום קצוץ דק .


  • 28

    חצי כוס שמן(אפילו קצת יותר).


  • 29

    כפית מלח .


  • 30

    (כ-לילה לפחות במקרר) .


  • 31

    נוסיף ממנו ככפית..


  • 32

    נפתח את כל התבלינים בשמן ואז .


  • 33

    נוסיף 2 כוסות מים חמימים ונביא לרתיחה..


  • 34

    נוסיף את שאריות התפוחי אדמה והבשר- גם כן נוסיף את המפרום ונוריד את האש לקטנה..


  • 35

    נבשל כ-שעה וחצי..


  • 36

    טיפ* במתכון המקורי לא שמים שמיר אני אוהבת בשלה האחרון לשים מעט מעל הקציצות..


  • 37

    בתאבוןןן🤗❤️💕🌸.


1

לקציצות:.


2

נקלף את תפוחי האדמה ונחתוך לפרוסות עבות..


3

שאריות נשים בצד..


4

נחתוך את הפרוסות באמצע אך לא עד הסוף..


5

נשרה במים חמימים כ-10 דק׳..


6

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸.


7

בקערה נשים את הבשר הטרי עם השומן,חצי מכמות הבצל וחצי מכמות השום..


8

נטבל את הבשר - מלח,פלפל,כרוויה,כורכרום,כמון וקינמון😍.


9

נערבב הכל יחד לעיסה אחת..


10

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸.


11

נמלא את התפוחי אדמה בבשר, .


12

במידה ונשאר בשר - נעשה מהם קציצות קטנות🤗.


13

נטבול בביצה ואז בקמח ואז שוב בביצה..


14

טיפ* אני שמה פפריקה מתוקה לביצה בישביל הצבע..


15

נטגן עד שהקציצות חומות ויפות..


16

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸.


17

לרוטב:.


18

נטגן בצל עד לשקיפות עם5 כפות שמן .


19

נוסיף את העגבניות יחד עם השום..


20

לאחר 2 דק-.


21

נוסיף 4-5 כפות רסק עגבניות..


22

נפתח אותו בתוך השמן..


23

נוסיף את יתר התבלינים..


24

פלפל צומה- .


25

5 כפות פפריקה מתוקה .


26

2 כפות פפריקה חריפה .


27

ראש וחצי שום קצוץ דק .


28

חצי כוס שמן(אפילו קצת יותר).


29

כפית מלח .


30

(כ-לילה לפחות במקרר) .


31

נוסיף ממנו ככפית..


32

נפתח את כל התבלינים בשמן ואז .


33

נוסיף 2 כוסות מים חמימים ונביא לרתיחה..


34

נוסיף את שאריות התפוחי אדמה והבשר- גם כן נוסיף את המפרום ונוריד את האש לקטנה..


35

נבשל כ-שעה וחצי..


36

טיפ* במתכון המקורי לא שמים שמיר אני אוהבת בשלה האחרון לשים מעט מעל הקציצות..


37

בתאבוןןן🤗❤️💕🌸.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים