לןגן

מפרום מתכון מקורי של טריפוליטאים

מאת: שיר כחלון, פורסם: 25/05/2019 | 15:48
מפרום מתכון מקורי של טריפוליטאים

תקציר המתכון: מפרום מושלם שנחטף במהירות, מתכון שעובר מדור לדור🤗

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

💕תבלינים

אופן הכנה

  1. לקציצות:

  2. נקלף את תפוחי האדמה ונחתוך לפרוסות עבות.

  3. שאריות נשים בצד.

  4. נחתוך את הפרוסות באמצע אך לא עד הסוף.

  5. נשרה במים חמימים כ-10 דק׳.

  6. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

  7. בקערה נשים את הבשר הטרי עם השומן,חצי מכמות הבצל וחצי מכמות השום.

  8. נטבל את הבשר - מלח,פלפל,כרוויה,כורכרום,כמון וקינמון😍

  9. נערבב הכל יחד לעיסה אחת.

  10. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

  11. נמלא את התפוחי אדמה בבשר,

  12. במידה ונשאר בשר - נעשה מהם קציצות קטנות🤗

  13. נטבול בביצה ואז בקמח ואז שוב בביצה.

  14. טיפ* אני שמה פפריקה מתוקה לביצה בישביל הצבע.

  15. נטגן עד שהקציצות חומות ויפות.

  16. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

  17. לרוטב:

  18. נטגן בצל עד לשקיפות עם5 כפות שמן

  19. נוסיף את העגבניות יחד עם השום.

  20. לאחר 2 דק-

  21. נוסיף 4-5 כפות רסק עגבניות.

  22. נפתח אותו בתוך השמן.

  23. נוסיף את יתר התבלינים.

  24. פלפל צומה-

  25. 5 כפות פפריקה מתוקה

  26. 2 כפות פפריקה חריפה

  27. ראש וחצי שום קצוץ דק

  28. חצי כוס שמן(אפילו קצת יותר)

  29. כפית מלח

  30. (כ-לילה לפחות במקרר)

  31. נוסיף ממנו ככפית.

  32. נפתח את כל התבלינים בשמן ואז

  33. נוסיף 2 כוסות מים חמימים ונביא לרתיחה.

  34. נוסיף את שאריות התפוחי אדמה והבשר- גם כן נוסיף את המפרום ונוריד את האש לקטנה.

  35. נבשל כ-שעה וחצי.

  36. טיפ* במתכון המקורי לא שמים שמיר אני אוהבת בשלה האחרון לשים מעט מעל הקציצות.

  37. בתאבוןןן🤗❤️💕🌸