תקציר המתכון: מפרום מושלם שנחטף במהירות, מתכון שעובר מדור לדור🤗
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לקציצות:
נקלף את תפוחי האדמה ונחתוך לפרוסות עבות.
שאריות נשים בצד.
נחתוך את הפרוסות באמצע אך לא עד הסוף.
נשרה במים חמימים כ-10 דק׳.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
בקערה נשים את הבשר הטרי עם השומן,חצי מכמות הבצל וחצי מכמות השום.
נטבל את הבשר - מלח,פלפל,כרוויה,כורכרום,כמון וקינמון😍
נערבב הכל יחד לעיסה אחת.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
נמלא את התפוחי אדמה בבשר,
במידה ונשאר בשר - נעשה מהם קציצות קטנות🤗
נטבול בביצה ואז בקמח ואז שוב בביצה.
טיפ* אני שמה פפריקה מתוקה לביצה בישביל הצבע.
נטגן עד שהקציצות חומות ויפות.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
לרוטב:
נטגן בצל עד לשקיפות עם5 כפות שמן
נוסיף את העגבניות יחד עם השום.
לאחר 2 דק-
נוסיף 4-5 כפות רסק עגבניות.
נפתח אותו בתוך השמן.
נוסיף את יתר התבלינים.
פלפל צומה-
5 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות פפריקה חריפה
ראש וחצי שום קצוץ דק
חצי כוס שמן(אפילו קצת יותר)
כפית מלח
(כ-לילה לפחות במקרר)
נוסיף ממנו ככפית.
נפתח את כל התבלינים בשמן ואז
נוסיף 2 כוסות מים חמימים ונביא לרתיחה.
נוסיף את שאריות התפוחי אדמה והבשר- גם כן נוסיף את המפרום ונוריד את האש לקטנה.
נבשל כ-שעה וחצי.
טיפ* במתכון המקורי לא שמים שמיר אני אוהבת בשלה האחרון לשים מעט מעל הקציצות.
בתאבוןןן🤗❤️💕🌸