אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

8,510
צפיות

פרגיות במרינדה מוקפצות עם פלפלים וקשיו

המתכון של
פרגיות במרינדה מוקפצות עם פלפלים וקשיו

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 500 גר' פרגיות חתוכות לרצועות
  • 3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
  • 2 בצל ירוק
  • כף שמן זית
  • חופן קשיו קלוי
  • חצי שקית פסטה פפרדלה
  • למרינדה- כף שמן זית
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב צ'ילי חריף או מתוק
  • קורט מלח, קורט פלפל,כפית פפריקה מתוקה.
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות את רצועות הפרגיות במרינדה שעה במקרר.


  • 2

    בווק להקפיץ בפעמיים את רצועות הפרגית כל מנה 10 דקות הקפצה ולהניח בצד.


  • 3

    עם כף שמן זית להקפיץ את רצועות הפלפלים 10 דקות להוסיף בצל ירוק וקשיו .


  • 4

    ולהקפיץ עוד 5 דקות.


  • 5

    להחזיר לווק את הפרגיות שהקפצנו .


  • 6

    לבשל את הפסטה לפי הוראות שעל גבי האריזה.


  • 7

    לסנן להוסיף לווק ולערבב.


1

להשרות את רצועות הפרגיות במרינדה שעה במקרר.


2

בווק להקפיץ בפעמיים את רצועות הפרגית כל מנה 10 דקות הקפצה ולהניח בצד.


3

עם כף שמן זית להקפיץ את רצועות הפלפלים 10 דקות להוסיף בצל ירוק וקשיו .


4

ולהקפיץ עוד 5 דקות.


5

להחזיר לווק את הפרגיות שהקפצנו .


6

לבשל את הפסטה לפי הוראות שעל גבי האריזה.


7

לסנן להוסיף לווק ולערבב.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים