לןגן

פרגיות במרינדה מוקפצות עם פלפלים וקשיו

מאת: דורית אלישע, פורסם: 04/03/2019 | 09:25
פרגיות במרינדה מוקפצות עם פלפלים וקשיו

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את רצועות הפרגיות במרינדה שעה במקרר

  2. בווק להקפיץ בפעמיים את רצועות הפרגית כל מנה 10 דקות הקפצה ולהניח בצד

  3. עם כף שמן זית להקפיץ את רצועות הפלפלים 10 דקות להוסיף בצל ירוק וקשיו

  4. ולהקפיץ עוד 5 דקות

  5. להחזיר לווק את הפרגיות שהקפצנו

  6. לבשל את הפסטה לפי הוראות שעל גבי האריזה

  7. לסנן להוסיף לווק ולערבב