ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בסיר להרתיח מים עם 2 כפות מלח.
-
2
לחלוט את הכרובית 3 דקות.
-
3
לסנן ולחלק לפרחים.
-
4
לערבב את חומרי הקציצה.
-
5
להוריד את רגל הכרובית ולהדק את הקציצה לחלקק התחתון של הפרח.
-
6
בקערית 2 ביצים עם קורט מלח ,צלחת עם כוס קמח מצה.
-
7
לחמם שמן עמוק .
-
8
לטבול כל פרח בקמח ובביצה ולטגן לצבע זהוב.
-
9
להניח על נייר סופג.
-
10
לערבב רכז רימונים עם כפית מלח,וכפית בהרט.
-
11
לסדר בתבנית את הפרחים.
-
12
לצקת מעל את הרוטב.
-
13
לעטוף בנייר אפייה ומעל נייר כסף .
-
14
לאפות חום 250 מעלות.
-
15
30 דקות לבדוק שהכרובית.
-
16
מבושלת ,לצקת עם כף מהרוטב שבתחתית מעל הפרחים להגיש עם פטרוזיליה קצוצה.
1
בסיר להרתיח מים עם 2 כפות מלח.
2
לחלוט את הכרובית 3 דקות.
3
לסנן ולחלק לפרחים.
4
לערבב את חומרי הקציצה.
5
להוריד את רגל הכרובית ולהדק את הקציצה לחלקק התחתון של הפרח.
6
בקערית 2 ביצים עם קורט מלח ,צלחת עם כוס קמח מצה.
7
לחמם שמן עמוק .
8
לטבול כל פרח בקמח ובביצה ולטגן לצבע זהוב.
9
להניח על נייר סופג.
10
לערבב רכז רימונים עם כפית מלח,וכפית בהרט.
11
לסדר בתבנית את הפרחים.
12
לצקת מעל את הרוטב.
13
לעטוף בנייר אפייה ומעל נייר כסף .
14
לאפות חום 250 מעלות.
15
30 דקות לבדוק שהכרובית.
16
מבושלת ,לצקת עם כף מהרוטב שבתחתית מעל הפרחים להגיש עם פטרוזיליה קצוצה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים