ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
נכין את המילוי : .
-
2
בקערה נכניס את כל מצרכי המילוי.
-
3
נוסיף את המילוי של העגבניות שהוצאנו מהם .
-
4
כף פפריקה .
-
5
כף מרק עוף .
-
6
חצי כפית מלח .
-
7
מעט מים עם היד .
-
8
מעט שמן .
-
9
נערבב הכל ונניח בצד .
-
10
בסיר נחמם שמן נוסיף בצל קצוץ .
-
11
כף רסק עגבניות .
-
12
חצי כפית סוכר .
-
13
כף פפריקה .
-
14
חצי כפית כמון .
-
15
חצי כפית כורכום .
-
16
פלפל שחור גרוס .
-
17
מעט מלח .
-
18
נערבב ונביא לרתיחה .
-
19
נמלא את הירקות שלנו ונוסיף לרוטב .
-
20
בישול של ארבעים דק .
-
21
מכסה סגור .
-
22
כשהם מוכנים נכניס לתנור שחומם מראש למשך חמש- שבע דק .
-
23
בתאבון .
1
נכין את המילוי : .
2
בקערה נכניס את כל מצרכי המילוי.
3
נוסיף את המילוי של העגבניות שהוצאנו מהם .
4
כף פפריקה .
5
כף מרק עוף .
6
חצי כפית מלח .
7
מעט מים עם היד .
8
מעט שמן .
9
נערבב הכל ונניח בצד .
10
בסיר נחמם שמן נוסיף בצל קצוץ .
11
כף רסק עגבניות .
12
חצי כפית סוכר .
13
כף פפריקה .
14
חצי כפית כמון .
15
חצי כפית כורכום .
16
פלפל שחור גרוס .
17
מעט מלח .
18
נערבב ונביא לרתיחה .
19
נמלא את הירקות שלנו ונוסיף לרוטב .
20
בישול של ארבעים דק .
21
מכסה סגור .
22
כשהם מוכנים נכניס לתנור שחומם מראש למשך חמש- שבע דק .
23
בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים