אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

396
צפיות

פלפלים ממולאים

המתכון של
פלפלים ממולאים

מנה צמחונית מתאימה לכל יום בשבוע כתוספת או מנה בפני עצמה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • פלפלים ירוקים בינוניים
  • אורז עגול
  • גזר
  • קשוא
  • שמיר
  • עגבניות
  • רסק עגבניות
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את תערובת המלוי .


  • 2

    כוס אורז מגרדים גזר קישוא קוצצים את השמיר מטבלים במלח פלפל ופפריקה .


  • 3

    מערבבים וממלאים את הפלפלים .


  • 4

    בסיר (עדיף סיר רחב ושטוח) פורסים עגבניות מניחים בתחתית בקערה נפרדת מכינים את הרוטב שמן רסק עגבניות תבלינים ומים .


  • 5

    חצי כמות של הרוטב שופכים לסיר על העגבניות ומרתיחים אחרי שרתח מוסיפים את הפלפלים ובהדרגה מוסיפים את שאר הרוטב .


  • 6

    חשוב לא למלא את הפלפלים עד הסוף ולהשקות את הפלפלים ברוטב במשך כל הבישול .


  • 7

    על אש בינונית 40 דק׳ .


1

מכינים את תערובת המלוי .


2

כוס אורז מגרדים גזר קישוא קוצצים את השמיר מטבלים במלח פלפל ופפריקה .


3

מערבבים וממלאים את הפלפלים .


4

בסיר (עדיף סיר רחב ושטוח) פורסים עגבניות מניחים בתחתית בקערה נפרדת מכינים את הרוטב שמן רסק עגבניות תבלינים ומים .


5

חצי כמות של הרוטב שופכים לסיר על העגבניות ומרתיחים אחרי שרתח מוסיפים את הפלפלים ובהדרגה מוסיפים את שאר הרוטב .


6

חשוב לא למלא את הפלפלים עד הסוף ולהשקות את הפלפלים ברוטב במשך כל הבישול .


7

על אש בינונית 40 דק׳ .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים