הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמנה צמחונית מתאימה לכל יום בשבוע כתוספת או מנה בפני עצמה
מכינים את תערובת המלוי .
כוס אורז מגרדים גזר קישוא קוצצים את השמיר מטבלים במלח פלפל ופפריקה .
מערבבים וממלאים את הפלפלים .
בסיר (עדיף סיר רחב ושטוח) פורסים עגבניות מניחים בתחתית בקערה נפרדת מכינים את הרוטב שמן רסק עגבניות תבלינים ומים .
חצי כמות של הרוטב שופכים לסיר על העגבניות ומרתיחים אחרי שרתח מוסיפים את הפלפלים ובהדרגה מוסיפים את שאר הרוטב .
חשוב לא למלא את הפלפלים עד הסוף ולהשקות את הפלפלים ברוטב במשך כל הבישול .
על אש בינונית 40 דק׳ .