לןגן

פלפלים ממולאים

מאת: שקמה פדידה, פורסם: 23/01/2019 | 20:07
פלפלים ממולאים

תקציר המתכון: מנה צמחונית מתאימה לכל יום בשבוע כתוספת או מנה בפני עצמה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את תערובת המלוי

  2. כוס אורז מגרדים גזר קישוא קוצצים את השמיר מטבלים במלח פלפל ופפריקה

  3. מערבבים וממלאים את הפלפלים

  4. בסיר (עדיף סיר רחב ושטוח) פורסים עגבניות מניחים בתחתית בקערה נפרדת מכינים את הרוטב שמן רסק עגבניות תבלינים ומים

  5. חצי כמות של הרוטב שופכים לסיר על העגבניות ומרתיחים אחרי שרתח מוסיפים את הפלפלים ובהדרגה מוסיפים את שאר הרוטב

  6. חשוב לא למלא את הפלפלים עד הסוף ולהשקות את הפלפלים ברוטב במשך כל הבישול

  7. על אש בינונית 40 דק׳