ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 ק''ג בשר טרי אני אוהבת מס 8 אתן יכולות אם כל חלק שאתן אוהבות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מלח פלפל כורכום,אבקת מרק פטריות ללא מונוסדיום
אופן ההכנה
-
1
עם כף שמן על להבה גבוהה לצמצם את הבשר.
-
2
משני הצדדים ולהניח בצד.
-
3
לטגן עם כף שמן 2 בצלים קצוצים לשקיפות .
-
4
להוסיף שום קצוץ ,פטריות חתוכות ל-4,ערמונים.
-
5
את הבשר לתבל,מלח פלפל רבע כפית כורכום,כף אבקת מרק פטריות עלי דפנה,2 כוסות מים לתת רתיחה ולהנמיך עד לריכוך מלא של הבשר.
-
6
אורז -עם כף שמן לטגן בצל -קצוץ להוסיף את האטריות לערבב לתבל .
-
7
מעט מלח,פלפל,רבע כפית כורכום בקערה - 1 כוס ציר מנוזל הצלי ו-2 כוסות ורבע מים רתוחים להוסיף לאורז להנמיך להבה 15 דקות בישול..
1
עם כף שמן על להבה גבוהה לצמצם את הבשר.
2
משני הצדדים ולהניח בצד.
3
לטגן עם כף שמן 2 בצלים קצוצים לשקיפות .
4
להוסיף שום קצוץ ,פטריות חתוכות ל-4,ערמונים.
5
את הבשר לתבל,מלח פלפל רבע כפית כורכום,כף אבקת מרק פטריות עלי דפנה,2 כוסות מים לתת רתיחה ולהנמיך עד לריכוך מלא של הבשר.
6
אורז -עם כף שמן לטגן בצל -קצוץ להוסיף את האטריות לערבב לתבל .
7
מעט מלח,פלפל,רבע כפית כורכום בקערה - 1 כוס ציר מנוזל הצלי ו-2 כוסות ורבע מים רתוחים להוסיף לאורז להנמיך להבה 15 דקות בישול..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים