לןגן

צלי בשר עם אורז ואטריות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 04/01/2019 | 11:43
צלי בשר עם אורז ואטריות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עם כף שמן על להבה גבוהה לצמצם את הבשר

  2. משני הצדדים ולהניח בצד

  3. לטגן עם כף שמן 2 בצלים קצוצים לשקיפות

  4. להוסיף שום קצוץ ,פטריות חתוכות ל-4,ערמונים

  5. את הבשר לתבל,מלח פלפל רבע כפית כורכום,כף אבקת מרק פטריות עלי דפנה,2 כוסות מים לתת רתיחה ולהנמיך עד לריכוך מלא של הבשר

  6. אורז -עם כף שמן לטגן בצל -קצוץ להוסיף את האטריות לערבב לתבל

  7. מעט מלח,פלפל,רבע כפית כורכום בקערה - 1 כוס ציר מנוזל הצלי ו-2 כוסות ורבע מים רתוחים להוסיף לאורז להנמיך להבה 15 דקות בישול.