קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
עם כף שמן על להבה גבוהה לצמצם את הבשר
משני הצדדים ולהניח בצד
לטגן עם כף שמן 2 בצלים קצוצים לשקיפות
להוסיף שום קצוץ ,פטריות חתוכות ל-4,ערמונים
את הבשר לתבל,מלח פלפל רבע כפית כורכום,כף אבקת מרק פטריות עלי דפנה,2 כוסות מים לתת רתיחה ולהנמיך עד לריכוך מלא של הבשר
אורז -עם כף שמן לטגן בצל -קצוץ להוסיף את האטריות לערבב לתבל
מעט מלח,פלפל,רבע כפית כורכום בקערה - 1 כוס ציר מנוזל הצלי ו-2 כוסות ורבע מים רתוחים להוסיף לאורז להנמיך להבה 15 דקות בישול.