ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לתערובת המילוי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
את תוכן העגבניות(לחתוך קצוץ)
-
אופן ההכנה
-
1
לרוקן את הפלפלים ואת העגבניות (לשמור את התוכן למילוי), להפריד את הבצל כך שאפשר למלא אותו..
-
2
לערבב את כל חומרי המילוי ולהניח לנוח קצת. .
-
3
למלא את הירקות ולהניח ברוטב, תוך כדי בישול להרטיב את הירקות עם הרוטב. לבשל בערך 40 דקות ולהשאיר מעט נוזלים לפני הכניסה לתנור (אם חסר להוסיף).
-
4
להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לעשר דקות בערך על אופציית צלייה..
-
5
לרוטב:.
-
6
לשים בסיר רחב שמן,שום רסק התבלינים, לטגן מעט על אד נמוכה, להוסיף מים ולהביא לרתיחה (שהמים יגיעו לחצי גובה הפלפלים)..
-
7
להוסיף מרק עוף לערבב ולהוסיף את הירקות הממולאים..
1
לרוקן את הפלפלים ואת העגבניות (לשמור את התוכן למילוי), להפריד את הבצל כך שאפשר למלא אותו..
2
לערבב את כל חומרי המילוי ולהניח לנוח קצת. .
3
למלא את הירקות ולהניח ברוטב, תוך כדי בישול להרטיב את הירקות עם הרוטב. לבשל בערך 40 דקות ולהשאיר מעט נוזלים לפני הכניסה לתנור (אם חסר להוסיף).
4
להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לעשר דקות בערך על אופציית צלייה..
5
לרוטב:.
6
לשים בסיר רחב שמן,שום רסק התבלינים, לטגן מעט על אד נמוכה, להוסיף מים ולהביא לרתיחה (שהמים יגיעו לחצי גובה הפלפלים)..
7
להוסיף מרק עוף לערבב ולהוסיף את הירקות הממולאים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים