לןגן

ממולאים

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 29/12/2018 | 10:23
ממולאים

תקציר המתכון: פלפלים עגבניות ובצלים ממולאים באורז ובשר

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתערובת המילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. לרוקן את הפלפלים ואת העגבניות (לשמור את התוכן למילוי), להפריד את הבצל כך שאפשר למלא אותו.

  2. לערבב את כל חומרי המילוי ולהניח לנוח קצת.

  3. למלא את הירקות ולהניח ברוטב, תוך כדי בישול להרטיב את הירקות עם הרוטב. לבשל בערך 40 דקות ולהשאיר מעט נוזלים לפני הכניסה לתנור (אם חסר להוסיף)

  4. להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לעשר דקות בערך על אופציית צלייה.

  5. לרוטב:

  6. לשים בסיר רחב שמן,שום רסק התבלינים, לטגן מעט על אד נמוכה, להוסיף מים ולהביא לרתיחה (שהמים יגיעו לחצי גובה הפלפלים).

  7. להוסיף מרק עוף לערבב ולהוסיף את הירקות הממולאים.