ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
100 גר' פרורים פרורים בסגנון יפני
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטרוף בקערה שתי ביצים .
-
2
עם מלח פלפל.
-
3
להניח בצלחת קמח מצה.
-
4
צלחת פרורים בסגנון יפני.
-
5
לחמם מחבת עם שמן עמוק .
-
6
לטבול פילה עוף בקמח מצה.
-
7
ביצה ופרורים ולטגן .
1
לטרוף בקערה שתי ביצים .
2
עם מלח פלפל.
3
להניח בצלחת קמח מצה.
4
צלחת פרורים בסגנון יפני.
5
לחמם מחבת עם שמן עמוק .
6
לטבול פילה עוף בקמח מצה.
7
ביצה ופרורים ולטגן .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים