לןגן

שניצל מפילה עוף ופרורים בסגנון יפני

מאת: דורית אלישע, פורסם: 27/12/2018 | 09:52
שניצל מפילה עוף ופרורים בסגנון יפני

תקציר המתכון: גם רך וגם קריספי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטרוף בקערה שתי ביצים

  2. עם מלח פלפל

  3. להניח בצלחת קמח מצה

  4. צלחת פרורים בסגנון יפני

  5. לחמם מחבת עם שמן עמוק

  6. לטבול פילה עוף בקמח מצה

  7. ביצה ופרורים ולטגן