ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מלח,פלפל,2 קוביות עשבי תיבול איטלקי קפוא
-
אופן ההכנה
-
1
את החזה עוף להשרות חצי שעה ב-סויה, צ'ילי, וטריאקי.
-
2
בווק עם כף שמן זית ו-4 שיני שום פרוסות להקפיץ את החזה עוף לצבע זהוב.
-
3
להניח בצד .
-
4
להוסיף כף שמן ולהקפיץ חציל מקולף וחתוך לקוביות .
-
5
כ-10 דקות להניח בצד.
-
6
עם כף שמן זית להקפיץ פלפלים צבעוניים חתוכים לרצועות ,להוסיף פטריות חתוכות לרצועות.
-
7
להחזיר את כל המרכיבים לווק לתבל-מלח פלפל,עשבי תיבול.
-
8
לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה ולסנן.
-
9
להוסיף לווק לערבב לבדוק טעמים.
-
10
לפזר פטרוזיליה קצוצה בהגשה.
1
את החזה עוף להשרות חצי שעה ב-סויה, צ'ילי, וטריאקי.
2
בווק עם כף שמן זית ו-4 שיני שום פרוסות להקפיץ את החזה עוף לצבע זהוב.
3
להניח בצד .
4
להוסיף כף שמן ולהקפיץ חציל מקולף וחתוך לקוביות .
5
כ-10 דקות להניח בצד.
6
עם כף שמן זית להקפיץ פלפלים צבעוניים חתוכים לרצועות ,להוסיף פטריות חתוכות לרצועות.
7
להחזיר את כל המרכיבים לווק לתבל-מלח פלפל,עשבי תיבול.
8
לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה ולסנן.
9
להוסיף לווק לערבב לבדוק טעמים.
10
לפזר פטרוזיליה קצוצה בהגשה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים