קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
את החזה עוף להשרות חצי שעה ב-סויה, צ'ילי, וטריאקי
בווק עם כף שמן זית ו-4 שיני שום פרוסות להקפיץ את החזה עוף לצבע זהוב
להניח בצד
להוסיף כף שמן ולהקפיץ חציל מקולף וחתוך לקוביות
כ-10 דקות להניח בצד
עם כף שמן זית להקפיץ פלפלים צבעוניים חתוכים לרצועות ,להוסיף פטריות חתוכות לרצועות
להחזיר את כל המרכיבים לווק לתבל-מלח פלפל,עשבי תיבול
לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה ולסנן
להוסיף לווק לערבב לבדוק טעמים
לפזר פטרוזיליה קצוצה בהגשה