לןגן

פסטה עם חזה עוף וירקות מוקפצים עם עשבי תיבול

מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/12/2018 | 16:03
פסטה עם חזה עוף וירקות מוקפצים עם עשבי תיבול

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את החזה עוף להשרות חצי שעה ב-סויה, צ'ילי, וטריאקי

  2. בווק עם כף שמן זית ו-4 שיני שום פרוסות להקפיץ את החזה עוף לצבע זהוב

  3. להניח בצד

  4. להוסיף כף שמן ולהקפיץ חציל מקולף וחתוך לקוביות

  5. כ-10 דקות להניח בצד

  6. עם כף שמן זית להקפיץ פלפלים צבעוניים חתוכים לרצועות ,להוסיף פטריות חתוכות לרצועות

  7. להחזיר את כל המרכיבים לווק לתבל-מלח פלפל,עשבי תיבול

  8. לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה ולסנן

  9. להוסיף לווק לערבב לבדוק טעמים

  10. לפזר פטרוזיליה קצוצה בהגשה