אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

2,124
צפיות

קציצות ברוטב עגבניות לצד קוסקוס

המתכון של
קציצות ברוטב עגבניות לצד קוסקוס

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי קילו בשר בקר
  • חצי קילו הודו טחון
  • צרור כוסברה קצוצה
  • בצל קטן מגורר על פומפיה וסחוט
  • מלח
  • פילפל
  • בהרת
  • סיבוב שמן זית
  • 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות
  • לרוטב
  • שמן לטיגון הבצל
  • בצל קטן קצוץ
  • 4 כפות רסק גדושות
  • מלח
  • פילפל שחור
  • מעט קינמון
  • כף אבקת מרק לא חובה
  • מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל החומרים לקציצות .


  • 2

    ללוש טוב טוב .


  • 3

    להניח במקרר למנוחה של 15-30 דקות .


  • 4

    ליצור קציצות עגולות ולפחוס מעט .


  • 5

    לטגן בשמן חצי עמוק .


  • 6

    או לאפות בתנור חום 200 מעלות לרסס לפני עם ספרי שמן .


  • 7

    כשמשחים מוציאים ומניחים ברוטב .


  • 8

    לרוטב .


  • 9

    לטגן בצל עד שמזהיב מעט .


  • 10

    להוסיף רסק לטגן 5-7 דקות .


  • 11

    לתבל .


  • 12

    להוסיף כוס מים.


  • 13

    להביא לרתיחה .


  • 14

    לסדר את הקציצות בסיר .


  • 15

    להוסיף מים רותחים עד לגובה הקציצות ולבשל עד לצימצום הנוזלים בערך חצי שעה 40 דקות.


  • 16

    להגיש לצד קוסקוס או אורז לבן.


1

לערבב את כל החומרים לקציצות .


2

ללוש טוב טוב .


3

להניח במקרר למנוחה של 15-30 דקות .


4

ליצור קציצות עגולות ולפחוס מעט .


5

לטגן בשמן חצי עמוק .


6

או לאפות בתנור חום 200 מעלות לרסס לפני עם ספרי שמן .


7

כשמשחים מוציאים ומניחים ברוטב .


8

לרוטב .


9

לטגן בצל עד שמזהיב מעט .


10

להוסיף רסק לטגן 5-7 דקות .


11

לתבל .


12

להוסיף כוס מים.


13

להביא לרתיחה .


14

לסדר את הקציצות בסיר .


15

להוסיף מים רותחים עד לגובה הקציצות ולבשל עד לצימצום הנוזלים בערך חצי שעה 40 דקות.


16

להגיש לצד קוסקוס או אורז לבן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים