אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,559
צפיות

תבשיל שפונדרה

המתכון של
תבשיל שפונדרה

שפונדרה רכה כלכך שאי אפשר להפסיק לאכול

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 וחצי קילו גוש בשר שפונדרה
  • חרדל דיג'ון
  • פסטו
  • מלח גס
  • רוטב עגבניות
  • 2 בצלים
  • 3 תפוחי אדמה
  • סלסלת פטריות
  • 2 ראשי שום (להשאיר את השיניים כמו שהן).
  • חצי בקבוק יין אדום
  • תבלינים: אבקת מרק פטריות,פפריקה מתוקה וחריפה,קימל,קינמון,שום גבישי,פילדלפיה,פלפל שחור
  • עלים קצוצים: עלי דפנה, זעתר, מרווה,טימין , רוזמרין.
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את הגוש בשר בקצת שמן זית משני הצדדים עד שקצת משחים ושמים בצד..


  • 2

    מורחים על הבשר חרדל דיג'ון,רוטב עגבניות,פסטו ,מלח גס וממגוון העלים הקצוצים..


  • 3

    בשמן של הבשר מטגנים את כל הירקות, מוסיפים תבלינים לפי הטעם שלכם ואת הכל מעבירים לתבנית יחד עם הבשר..


  • 4

    ממלאים את התבנית ביין אדום וסוגרים הכל בנייר כסף..


  • 5

    תנור 180 מעלות ל3 שעות..


  • 6

    משתלב מעולה לצידו של אורז לבן..


1

מטגנים את הגוש בשר בקצת שמן זית משני הצדדים עד שקצת משחים ושמים בצד..


2

מורחים על הבשר חרדל דיג'ון,רוטב עגבניות,פסטו ,מלח גס וממגוון העלים הקצוצים..


3

בשמן של הבשר מטגנים את כל הירקות, מוסיפים תבלינים לפי הטעם שלכם ואת הכל מעבירים לתבנית יחד עם הבשר..


4

ממלאים את התבנית ביין אדום וסוגרים הכל בנייר כסף..


5

תנור 180 מעלות ל3 שעות..


6

משתלב מעולה לצידו של אורז לבן..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים