לןגן

תבשיל שפונדרה

מאת: רעות נתנאל, פורסם: 01/12/2018 | 20:08
תבשיל שפונדרה

תקציר המתכון: שפונדרה רכה כלכך שאי אפשר להפסיק לאכול

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הגוש בשר בקצת שמן זית משני הצדדים עד שקצת משחים ושמים בצד.

  2. מורחים על הבשר חרדל דיג'ון,רוטב עגבניות,פסטו ,מלח גס וממגוון העלים הקצוצים.

  3. בשמן של הבשר מטגנים את כל הירקות, מוסיפים תבלינים לפי הטעם שלכם ואת הכל מעבירים לתבנית יחד עם הבשר.

  4. ממלאים את התבנית ביין אדום וסוגרים הכל בנייר כסף.

  5. תנור 180 מעלות ל3 שעות.

  6. משתלב מעולה לצידו של אורז לבן.